Zdravko Mamić: Neću davati izjave, danas su bitni samo Vatreni

A. S., F. Z.
Zdravko Mamić: Neću davati izjave, danas su bitni samo Vatreni
Radiosarajevo.ba / Zdravko Mamić u Međugorju
Nogometna reprezentacija Hrvatske danas će na stadionu Luzhniki u Moskvi igrati finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u nogometu protiv reprezentacije Francuske.

U loži najvećeg moskovskog stadiona neće biti donedavno prvog čovjeka hrvatskog nogometa. Zdravko Mamić će duel izabranika Zlatka Dalića gledati na svojoj novoj destinaciji, u Međugorju.

Podsjetimo, Mamić je zbog korupcije u transferima Dejana Lovrena i Luke Modrića na Općinskom sudu u Osijeku osuđen na šest i pol godina zatvora. Presudu je dočekao u Bosni i Hercegovini, koja ga, barem za sada neće izručiti Hrvatskoj.

Ekipa portala Radiosarajevo.ba posjetila je jutros Međugorje kako bi saznali kakva su Mamićeva očekivanja od večerašnjeg susreta. Nakon kraćeg čekanja u bašti hotela u kojem je odsjeo, pojavio se Mamić i kratko poručio.

"Hvala vam što ste me se sjetili, ali ja danas neću govoriti za medije. Donio sam tu odluku još prije početka prvenstva i ne mogu izdati sebe i Boga", poručio je Mamić.

Pokušali smo izvući makar poruku za reprezentativce Hrvatske, ali je Mamić s osmijehom poručio:

"Vi već pravite intervju sa mnom, žao mi je, vidimo se poslije Mundijala", rekao je Mamić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije