Zavela ga lijepa Sarajka: Nogometaš Stokea izbačen iz tima zbog bh. ljepotice

Radiosarajevo.ba
Zavela ga lijepa Sarajka: Nogometaš Stokea izbačen iz tima zbog bh. ljepotice
Foto: Instagram / Nermina Mekić i Erik Pieters
Erik Pieters, nogometaš Stokea porijeklom iz Holandije, izbačen je iz tima uoči susreta s Evertonom proteklog vikenda, zbog provoda sa zgodnom Sarajkom.

Prema informacijama koje su prenijeli mediji iz Velike Britanije, menadžer Stokea Paul Lambert planirao je uvrstiti Pietersa u početnu postavu. Ipak, takva odluka je promijenjena nakon što je čelništvo kluba saznalo da je nogometaš, zajedno sa suprugom, uoči utakmice bio u noćnom provodu u Manchesteru, prenosi The Sun.

Inače, Pietersova supruga je prelijepa Nermina Mekić porijeklom iz Sarajeva, koja je uspješna bosanskohercegovačka manekenka i top model.

Iako nema dokaza da je Pieters konzumirao alkohol, Lambert se odlučio držati svojih rigoroznih pravila, te je kaznio ovog fudbalera.

Holandski fudbaler prije dvije godine sklopio je brak s prelijepom bh. manekenkom, a prošlog ljeta njih dvoje boravili su i u Sarajevu. Nermina Mekić je fotomodel i manekenka. Rođena je u Sarajevu 1990. godine. Tokom rata, porodica joj je izbjegla iz Sarajeva u Holandiji, gdje je Nermina i upoznala sadašnjeg fudbalera Stokea, s kojim sada živi u Engleskoj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije