Zablistao još jedan Zmaj: Milošević asistirao za gol Konyaspora

Radiosarajevo.ba
Zablistao još jedan Zmaj: Milošević asistirao za gol Konyaspora
/ Foto: konyaspor.org.tr
Završeno je prvih 12 susreta 4. kola Europa lige, u okviru koji su Edin Džeko i Tino-Sven Sušić odigrali zaista dobre partije, no pred nama je i drugih 12 susreta koji se igraju u ovim trenucima.

U duhu dobrih partija Zmajeva večeras jedan od trojice bosanskohercegovačkih nogometaša koji nastupaju za Konyaspor nastavio je dobre partije i u drugom dijelu večeri.

Riječ je o Deniju Miloševiću, 21-godišnjem veznjaku Konyaspora, a on je bio asistent kod prvog gola svog tima. Nakon pola sata igre u Portugalu njegova ekipa uspjela je doći do vodstva, a strijelac je ovom prilikom bio bugarski nogometaš Rangelov.

Milošević je sjajnom asistencijom potvrdio svoju dobru formu, te je zaista dobra tvrdnja da je pred njim blistava nogometna karijera.

Inače, na ovoj utakmici završen je prvi dio, a rezultat glasi Braga - Konyaspor 2:1, budući da je domaća ekipa u 34. minuti uzvratila golom Velasqueza,a zatim i povela golom Eduarda u 46. minuti.


Deni-ast_BR-KY_0-1 by mediabh

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije