Vozio se tramvajem nakon pobjede nad Cityjem, a uskoro bi mogao zaigrati sa Džekom

Radiosarajevo.ba
Vozio se tramvajem nakon pobjede nad Cityjem, a uskoro bi mogao zaigrati sa Džekom
Foto: Index.hr / Joško Gvardiol u javnom prijevozu u Zagrebu

Hrvatski mediji su se jutros raspisali o talentiranom Jošku Gvardioli (17), sjajnom mladom Dinamovom beku, koji je oduševio je navijača svog kluba, jer se nakon susreta Lige prvaka protiv Manchester Cityja (1:0) vozio tramvajem. 

"Sjedim u autu na semaforu i gledam lijevo od sebe, kad ono, čovjek koji je par sati prije pobijedio Manchester City, vozi se u tramvaju. Kraljuuu", napisao je na Facebooku navijač Dinama koji je ugledao zvijezdu mlade momčadi u javnom prijevozu nakon što je u Ligi prvaka mladih predvodila svoj klub do pobjede nad U-19 ekipom Cityja kojom je osigurano proljeće u Europi, piše Index.

Joško Gvardiol u javnom prijevozu u Zagrebu - undefined

Foto: Index.hr: Joško Gvardiol u javnom prijevozu u Zagrebu

Gvardiol je stoper koji može igrati i kao lijevi bočni, a Bjelica se njime oduševio na ljetnim pripremama, na koje ga je poveo sa seniorima. 

Ove sezone nezamjenjiv je kao branič odlične mlade momčadi Dinama u Ligi prvaka.

Za prvi tim je u prvoj i za sada jedinoj utakmici kao prvotimac postigao pobjednički gol (1:0) protiv Intera početkom novembra u HNL-u.

Gazzetta dello Sport prije mjesec dana pisala bi Gvardiol mogao postati saigrač našeg Edina Džeke u Romi, jer Rimljani želi ovog "baby Hrvata".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije