Pojavio se snimak na kojem se vidi kako je Sinišu Mihajlovića napao njegov igrač

Radiosarajevo.ba
Pojavio se snimak na kojem se vidi kako je Sinišu Mihajlovića napao njegov igrač
Foto: Screenshot / Sukob između Siniše Mihajlovića i Garija Medela

Sukob između Siniše Mihajlovića i Garija Medela, tokom meča Lece - Bolonja, bio je glavna tema skoro svih svjetskih medija u nedjelju.

Dan kasnije “isplivao” je i snimak svađe trenera i veziste Bolonje koji je iz čista mira krenuo na Mihajlovića koji je nekoliko trenutaka ranije ušao na teren da ga zaštiti isključenja, piše Telegraf.rs.

Veliki skandal u Seriji A: Sinišu Mihajlovića napao njegov igrač!

Ono za šta se najprije mislilo da je bezazlena svađa na utakmici italijanske Serie A dva igrača na utakmici Lecce i Bologne, koju je prekinuo Siniša Mihajlović, ipak je mnogo više od toga. Panagiotis Tachsidis iz Leccea i Gary Medel iz Bologne ušli su u žestok okršaj u 41.

Medel i Mihajlović su se žustro svađali i do poluvremena, zatim i po ulasku u tunel, da bi u svlačionici sve razjasnili jedan drugom.

“Nisu se razumjeli na terenu. Unutar svlačionice su objasnili neke stvari jedan drugom i rukovali su se”, rekao je Rikardo Orsolini, napadač Bolonje, poslije meča.

Medel je igrao potom svih 90 minuta, a Bolonja je slavila rezultatom 3:2.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije