Večeras igra BiH: Muhameda Bešića mnogi će teško prepoznati zbog novog imidža

Radiosarajevo.ba
Večeras igra BiH: Muhameda Bešića mnogi će teško prepoznati zbog novog imidža
Foto: NFSBiH / Atmosfera iz hotela u Atini naših Zmajeva

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine vrši posljednje pripreme pred večerašnji duel sa Grčkom u Atini u okviru osmog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Nakon sjajnog trijumfa nad Fincima (4:1), Zmajevi su zadržali šanse da se domognu Eura, a za to će biti potrebna pobjeda i u Grčkoj.

Koje će Zmajeve izvesti Prosinečki: Selektor ima samo jednu dilemu

Nogometaši Bosne i Hercegovine večeras će od 20.45 sati u Atini pokušati nastaviti niz sa Bilinog polja i ostvariti još jednu pobjedu u utrci za drugo mjesto i direktni plasman na Europsko prvenstvo. Dodatni motiv selektoru Robertu Prosinečkom može biti informacija iz Turkua, gdje od 18 sati igraju Finska i Armenija, naši jedini rivali u toj borbi za jedinu preostalu poziciju koja vodi na Euro 2020.

U popodnevnim satima održan je posljednji sastanak fudbalera i članova stručnog štaba, gdje su izneseni i posljednji dogovori pred duel, piše SCSport.

Komentator iz Arabije u transu nakon majstorije i gola Pjanića

Majstorija zvijezde Juventusa i kapitena Zmajava obišla je svijet, ali je nekako najdalje u svojim emocijama otišao arapski komentator

Interesantno, sa novim imidžom pojavio se Muhamed Bešić koji se skroz ošišao i takav će dočekati meč u Atini.

Duel između Grčke i BiH igra se večeras sa početkom u 20:45 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije