Važne informacije za sve navijače Želje koji će doći na vječiti derbi

Radiosarajevo.ba
Važne informacije za sve navijače Želje koji će doći na vječiti derbi
Foto: FK Sarajevo / Navijači Fudbalskog kluba Željezničar karte za predstojeći derbi mogu kupiti isključivo u Fan Shopu FK Željezničar na Grbavici

Navijači Fudbalskog kluba Željezničar karte za predstojeći derbi mogu kupiti isključivo u Fan Shopu FK Željezničar na Grbavici. Cijena ulaznice za južnu tribinu je 10 KM, a jugozapad 12 KM.

Na dan utakmice gostujući navijači će kartu moći kupiti u Fan Shopu FK Željezničar do 13 sati, navodi se u saopćenju Fudbalskog kulba Sarajevo.

S obzirom na to da se radi o derbi utakmici i da se očekuje velika posjeta, policijske kontrole će biti pojačane. Navijačima koji budu pod dejstvom alkohola ili narkotika ulazak na stadion će biti onemogućen.

Da bi se izbjeglo stvaranje gužve i pojednostavile kontrole, svim navijačima se savjetuje da osiguraju svoje karte na vrijeme.

Derbi utakmica 16. kola BH Telecom Premijer lige na programu je u subotu, 03.11. u 17 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije