! / Vanredna konferencija za medije u FK Sarajevo: Krste Velkoski produžio saradnju

10. 01. 2019. u 14:36:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

U prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo danas je održana konferencija za medije na kojoj su se medijima obratili kapiten Krste Velkoski i Emir Hadžić, koordinator sportskog segmenta Bordo kluba.

Konferencija je održana u svečanom salonu „Svetozar Vujović“, a u Bordo klubu zaista je bilo svečano, jer je produženja saradnja upravo sa Velkoskim, koji je potpisao novi ugovor  do juna 2021. godine.

„Drago mi je što sam se uspio dogovoriti za nastavak saradnje, tako da sam presretan što ću konačno u nedjelju vidjeti svoje drugove i kolege. Nadam se da će sve biti u redu i da ćemo ostvariti naše ciljeve“, rekao je Velkoski. 

 Hadžić je naglasio da je cilj kluba bio da ekipa ostane na okupu i da se tako uđemo u drugi dio sezone.

Vanredna konferencija za medije u FK Sarajevo: Krste Velkoski produžio saradnju - undefined

Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba: Vanredna konferencija za medije u FK Sarajevo: Krste Velkoski produžio saradnju

 „Mogu reći da smo uspjeli u tome. S Krstom smo se vrlo brzo dogovorili, iako je imao konkretnu ponudu. Sjedili smo, riješili sve u dva-tri dana i drago mi je što je ostao u klubu i da zajedno idemo ka ostvarenju cilja“, naglasio je Hadžić.

On je izrazio žaljenje da se klub nije uspio dogovoriti sa Adukorom, iak osu pregovori trajali nekoliko mjeseci.

„S Adukorom smo vodili dugotrajne pregovore, ali nismo uspjeli dogovoriti saradnju. Ponudili smo najbolje što možemo, ali nije prihvatio ponudu i pokušat ćemo dovesti zamjenu za njega u narednom periodu. Ako bi se pojavio još neki kvalitetan igrač sigurno bi reagovali, ali je zimi teško naći dobrog igrača, a da je slobodan“, dodao je Hadžić.

NEMA KOMENTARA