Valentin Ilievski novi predsjednik Skupštine FK Sarajevo

Anadolija
Valentin Ilievski novi predsjednik Skupštine FK Sarajevo
Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Sarajevo je za predsjednika Skupštine izabran Valentin Ilievski.

"Delegati su jednoglasnom odlukom ukazali povjerenje Valentinu Ilievskom, koji je izabran za novog Predsjednika Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo. Ilievski, generalni direktor kompanije Messer BH Gas, istakao je svoje zadovoljstvo imenovanjem", saopćeno je iz FK Sarajevo.

"Čast je biti predsjednik Skupštine jednog poznatog fudbalskog kluba, koji je regionalno prepoznatljiv, i koji je svoje ime gradio na tradiciji dugoj sedamdeset godina. Hoću da svojim radom, zajedno sa svim zaljubljenicima u FK Sarajevo, ali u fudbal uopće, doprinesem uspješnim rezultatima kluba na svim poljima. Želim se zahvaliti delegatima na ukazanom povjerenju", kazao je Ilievski.

Osim izbora novog Predsjednika Skupštine, na večerašnjoj sjednici potvrđeni su prethodno imenovani članovi odbora direktora, kojim predsjedava Alen Hujić, te generalna direktorica Sabrina Buljubašić.

"Našim radom želimo omogućiti klubu sve potrebne preduvjete za stabilno poslovanje i usmjeriti klupske odjele, kako bi što efikasnije radili za dobrobit našeg kluba", kazao je Hujić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije