Utakmica Hajduk - Slaven Belupo: Mujakić opalio šamar Luliću

0
Radiosarajevo.ba
Utakmica Hajduk - Slaven Belupo: Mujakić opalio šamar Luliću
FOTO: Screenshot / Dio sa večerašnje utakmice

Hajduk je u zaostaloj utakmici HNL-a na Poljudu ugostio Slaven Belupo, a nakon što je splitski klub poveo sa 1:0 u 22. minuti, kada je zabio Umut na asistenciju Livaje, u finišu prvog dijela crveni karton dobio je Nihad Mujakić.

Bsanskohercegovački stoper zakačio se s Karlom Lulićem u 41. minuti. Bilo je tu međusobnog unošenja u lice, ali Mujakić je onda opalio šamar igraču Slaven Belupa, a sudija mu je pokazao crveni karton i ranije ga poslao na hlađenje.

Mujakić je uvjeravao glavnog sudiju da nije ništa napravio, ali mu nije bilo pomoći. Ovaj potez bh. stopera izazvao je u burne reakcije navijača Hajduka na društvenim mrežama, pišr Sportcentar.

Mladom reprezentativcu Bosne i Hercegovine to je treći crveni karton u 25. utakmici za Hajduk. Pocrvenio je i lani u domaćoj pobjedi protiv Lokomotive 1-0 te prije dva mjeseca u gostujućem porazu kod Osijeka 2-0

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije