Unuk Šabana Šaulića, fudbaler Luka Adžić, tužnu vijest saznao u Belgiji

Radiosarajevo.ba
Unuk Šabana Šaulića, fudbaler Luka Adžić, tužnu vijest saznao u Belgiji
RAS Srbija / Luka Adžić dok je igrao za Crvenu zvezdu

Šaban Šaulić, pjevač narodne muzike, nastradao je u nedjelju ujutro u teškoj saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj. Do ovog stravičnog događaja je došlo kada se auto marke Mazda zakucao automobilom u Seat Ibizu u kojem se nalazio pjevač zajedno sa svojm kumom Mirsadom Kerićem.

Novi detalji saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Šaban Šaulić

Objavljen posljednji snimak Šabana Šaulića

Poginuo pjevač narodne muzike Šaban Šaulić

Njegova porodica se u suzama odmah uputila ka aerodromu kako bi preuzeli beživotno tijelo, a njegovom unuku Luki Adžiću saopćeno je na veoma potresan način, jer se on zbog poslovnih obaveza trenutno nalazi u Belgiji.

Šaban Šaulić podlegao povredama koja je zadobio u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Njemačkoj - undefined

Skrhan bolom i ovom iznenadnom smrću, mladi fudbaler je odmah spakovao kofere i krenuo u Srbiju, gdje će se posljednji put pozdraviti sa svojim dedom za koga je bio mnogo vezan i koji mu je mnogo značio, prenose srbijanski mediji.

Adžič je, inače, poznat kao nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, koji je potpisivanjem četvorogodišnjeg ugovora otputovao u Belgiju kako bi uspješno izgradio svoju karijeru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije