Ugovor na tri godine: Sinan Ramović potpisao za Željezničar

Radiosarajevo.ba
Ugovor na tri godine: Sinan Ramović potpisao za Željezničar
FK Željezničar / Sinan Ramović
Fudbalski klub Željezničar je danas predstavio svoje četvrto pojačanje za sezonu 2017/2018.

Novi član kluba s Grbavice postao je Sinan Ramović, 24-godišnji veznjak koji u redove Željezničara stiže iz Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Ramović je sa Željezničarom potpisao trogodišnji ugovor, a nakon predstavljanja u Plavom salonu je istaknuo kako je sretan i ponosan što se transfer realizirao.

"Jako sam sretan i ponosan što sam od danas član najvećeg kluba u državi. Ispunila mi se želja iz djetinjstva. Želim se što prije priključiti pripremama i svojim igrama doprinijeti da Željo osvaja trofeje. Želio bih se zahvaliti svom menadžeru Zlatanu Muslimoviću, te predsjedniku Mladosti Mensuru Mušiji, kao i svim navijačima, trenerima i saigračima. Sutra se priključujem ekipi i dat ću sve od sebe da ispunim očekivanja navijača i stručnoga štaba", kazao je Sinan Ramović.

Sinan Ramović je u prošlosti igrao za mlađe selekcije Radnika iz Hadžića i Goražda, a potom je nastupao za GOŠK, Velež i Mladost u kojoj je proveo posljednje dvije godine.

Podsjetimo, Željezničar je ovog ljeta prije Ramovića već doveo Graovca, Zajmovića i Zeca.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije