UG Mostarski rođeni moli za pomoć: Poznajete li gospodina sa slike?

Radiosarajevo.ba
UG Mostarski rođeni moli za pomoć: Poznajete li gospodina sa slike?
Nakon što se u javnosti pojavio snimak ankete vezane za gradski derbi između Željezničara i Sarajeva, navijači Veleža krenuli su u potragu za jednim upitanikom.

Na stranici Mostarski Rođeni objavljen je tekst, sa zanimljivom molbom.

"Kada ste Mostarac i kada kažete da ste Veležovac onda tu nema ništa čudno, međutim ako vam je adresa stanovanja van Mostara a navijate za Velež, onda je to posebna priča, to već izaziva velike simpatije.

Inspirisani izjavom nepoznatog (za sada) vjernog navijača Rođenih iz Sarajeva, odlučili smo da se javnosti obratimo za pomoć u pronalasku istog.

Želja nam je prije svega pronaći osobu sa snimka te ga ugostiti na jednoj od domaćih utakmica FK Velež. Molimo sve vas da podijelite ovu objavu i eventualno one koji poznaju gospodina sa snimka da nas kontaktiraju, kao i sve medije da ovu poruke objave preko svojih portala kako bi što prije pronašli našeg dedu", stoji na stranici Mostarskirodjeni.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije