TV prijenos iz Beča: Poznato ko komentira i gdje možete gledati meč Austrija - BiH

Radiosarajevo.ba
TV prijenos iz Beča: Poznato ko komentira i gdje možete gledati meč Austrija - BiH
Foto: Nedim Grabovica / Radiosarajevo.ba / Edin Džeko

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra u Beču (20:45 sati) igra u Ligi nacija svoj četvrti susret u grupi za plasman u Diviziju A.

Zmajevi se sastaju sa Austrijom i sa devet bodova trenutno su lideri u grupi.

Zmajevi u Beču: Šehić vjeruje u uspjeh, poznato igra li Alaba

Poneki navijač ili ljubitelji fudbala koji skupljaju autograme, ispred hotela, strpljivo čekaju da se neko od igrača ili članova stručnog štaba BiH pojavi.

Inače, uvjeti za pripreme su odlični, osoblje hotela ljubazno, ali odlučno da ne dozvole bilo kakvo uznemiravanje reprezentativaca u njihovom hotelu.

U takvom ambijentu grupa igrača provodi vrijeme do treninga, a naravno uz sve ostale razgovore, glavna tema je predstojeći meč sa Austrijom. 

Ljubitelji nogometa u BiH susret iz Beča moći će uživo pratiti i putem malih ekrana - duel između Austrije i BiH u direktnom prijenosu bit će na Novoj BH.

Susret počinje u 20.45 sati, ali će novinari u studiju Nove BH program sa svojim gostima početi ranije. Gost u studiju sa Denisom Huseibegovićem će biti trener Slobode Zlatan Nalić, a komentator Sabahudin Baho Topalbećirević. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije