Trener Veleža nakon incidenta: Zeba mi je prvi psovao i zapamtit će dan kada me sreo

Radiosarajevo.ba
Trener Veleža nakon incidenta: Zeba mi je prvi psovao i zapamtit će dan kada me sreo
Foto: Screenshot / Ibro Rahimić

Nakon derbija Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine igranog na Otoki između Olimpika i Veleža koji je završen rezultatom 2:2, dogodio se žestok sukob trenera oba tima.

Rođeni remizirali na Otoci

Pogledajte atmosferu na Otoci: Podrška Rođenim i od starih i mladih

Sjajan derbi na Otoci: Rođeni vodili 2:0 ali osvojili samo bod

Trener domaćih Esad Selimović je istakao da je kormilar gostiju Ibro Rahimić, navodno, psovao ustašku majku igraču Olimpika Danijelu Stojanoviću, te je tada nastao žestok sukob na terenu.

Nakon susreta kontaktirali smo trenera Veleža, koji je za Radiosarajevo.ba sve pojasnio šta se dogodilo.

„Sve je krenulo od sukova Vehabovića i Zebe, da bi Zeba počeo prema meni i psovao. Ja u životu nikada nisam nikome prvi opsovao, niti ću opsovati. Žalosno je da su na i poluvremenu mi psovali majku, koja je preselila prije 10 godina i zapamtit će dan kada su mi psovali roditelja. Policija je spriječila veći sukob, ali preko ovoga neću prijeći. Spreman sam za ginem za svoje poštenje“, priča nam Rahimić, koji ne bježi da je i on uzvratio na teške posvke, ali naglašava da nikada ne bi prvi počeo. 

On je kao glavnog vinovnika incidenta naveo Zajka Zebu.

„Zeba me još od poluvremena počeo vrijeđati. Kasnije se priključio i Stojanović koji je krenuo na mene. Čudno mi je za njega, jer smo uvijek imali korektne odnose i uvijak mi se javi i pozdravimo se. Ali, očito je da su htjeli prekinuti susret. Možete pitati i policiju, koji su bili svjedoci svega, a najviše vrijeđanja mene. Ovo Zebi nikada neću zaboraviti“, dodao je Rahimić za naš portal.

Više o ovoj temi, ali i posljednjim dešavanjima u FK Velež, možete pratiti na OVOM linku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije