Trener Veleža Ibro Rahimić podnio neopozivu ostavku: Žao mi je

Radiosarajevo.ba
Trener Veleža Ibro Rahimić podnio neopozivu ostavku: Žao mi je
Foto: Screenshot / Ibro Rahimić

Trener fudbalskog kluba Veleža Ibro Rahimić danas je podnio neopozivu ostavku na ovu funkciju, saopšteno je iz mostarskog premijerligaša.

Rahimić žali zbog loših rezultata na početku sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine, te se zbog toga odlučio na ovaj potez, saopšteno je.

"Zahvaljujem se upravi, administraciji, igračima, te našim vjernim navijačima na trogodišnjoj saradnji koja je krunisana ovosezonskim povratkom u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Na moju velku žalost, loš start, te loši rezultati na početku vo sezone su uticali na moju odluku da podnesem ostavku i pružim priliku klubu da pronađe najbolje rješenje za izlazak iz rezultatske krize", rekao je već sada bivši trener Rođenih.

Velež se zahvalio Rahimiću na angažmanu poručivši da je dao, kako su naveli, nemjerljiv doprinos povratku ovog sportskog kolektiva u Premijer ligu.

Ostavka Rahimića je uslijedila nakon tri vezana poraza u prva tri kola Premijer lige. Posljednji poraz se desio od Čelika. Rođeni su kao domaćini izgubili rezultatom 1:2.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije