Trener Anderlechta: Moram priznati - Vranješ je glup

Radiosarajevo.ba
Trener Anderlechta: Moram priznati - Vranješ je glup
Foto: EPA-EFE / Ognjen Vranješ
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ bio je u posljednje vrijeme u centru pažnje bosanskohercegovačke javnosti nakon što je istetovirao četničkog vojvodu Momčila Đujića.

Svoj komentar na tetovažu dao je i trener Anderlechta, a istaknuo je da je njegov fudbaler veoma glup, javlja Sport1.ba.

"Vranješ je veoma dobar defanzivac, ali moram priznati da je veoma glup. Na terenu, a i van njega. Koštao nas je mnogo poena i nastavio je da pravi iste greške, te smo sada svi u neredu zbog toga", rekao je Vanhaezebrouck i dodao:

"Također, smatram da je veoma čudno što je N/FS BiH reagovao na tetovažu na njegovoj ruci tek sada. Kako znam, on tu tetovažu ima veoma dugo, ja ne znam ko je čovjek koga je istetovirao, možda je uvrijedio ljude u Bosni i Hercegovini, ali Savez je morao reagovati ranije, a ne sada kad se dešava ova cijela situacija sa njim. Već ranije je igrao sa tom tetovažom u reprezentaciji BiH i niko u Bosni i Hercegovini nije reagovao na to", rekao je on.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije