Svjetske kladionice na strani Zmajeva: Džeko i društvo favoriti u baražu

Radiosarajevo.ba
Svjetske kladionice na strani Zmajeva: Džeko i društvo favoriti u baražu

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine prvi je favorit doigravanja Lige nacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine prema mišljenju svjetskih kladionica.

Objavljeni su koeficijenti za sva četiri doigravanja Lige nacija, a u drugoj ligi favorit je selekcija BiH koja je nedavno dobila novog selektora, proslavljenog Duška Bajevića.

Koji je najznačajniji uspjeh sportista BiH u 2019. godini?

Zmajevi su, voljom žrijeba, izvučeni da budu domaćini i u potencijalnom finalu doigravanja, a prvi meč će igrati na Bilinom polju protiv Sjeverne Irske. U drugom meču sastaju se Slovačka i Republika Irska.

BiH je favorit u doigravanju i koeficijent da će se naći na smotri najboljih u Evropi je 2.20. Drugi favorit je Slovačka (3.50), a slijede Republika Irska (4.50) i Sjeverna Irska (6.50).

Utakmice doigravanja Lige nacija igraju se krajem marta, kada će biti poznata i preostala četiri učesnika Evropskog prvenstva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije