Suarez: Plakao sam, Barcelona me kupila i pored ugriza

Radiosarajevo.ba
Suarez: Plakao sam, Barcelona me kupila i pored ugriza
Luis Suarez je nekoliko puta tokom svoje karijere bio u centru pažnje zbog incidenata koje je napravio na terenu. Svi se sjećaju 2014. godine i trenutka kada je ugrizao Giorgija Chiellinija na Svjetskom prvenstvu u Barcelonu.

Međutim i pored toga Barcelona je odlučila da angažuje Urugvajca tog ljeta, što se za Katalonce ispostavilo kao pun pogodak. 

"Nisam tada ni pomislio da bit to moglo srušiti moj san o prelasku u Barcelonu, da bih mogao izgubiti sve. Nekoliko dana prije nego što ću biti izbačen sa Svjetskog prvenstva razgovarao sam sa Zubizarretom i predsjednikom. Rekli su mi da me žele bez obzira na sve i nije mi problem da priznam kako sam plakao nakon toga.

Nakon svega što se desilo bilo je teško očekivati da će imati povjerenja u mene. Barcelona je u toj situaciji zaista pokazala svoju veličinu i bit ću im vječno zahvalan zbog toga", rekao je Suarez.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije