Stravičan lom noge igrača Evertona: Protivnički igrač je zaplakao nakon starta

Radiosarajevo.ba
Stravičan lom noge igrača Evertona: Protivnički igrač je zaplakao nakon starta
Foto: EPA / Trenutak kada je Andre Gomes slomio nogu

Nogometaš Evertona Andre Gomes doživio je zastrašujući lom noge u meču 11. kola engleskog Premiershipa nakon starta Son Heung-Mina, a ovaj igrač Tottenhama koji nije imao namjeru da povrijedi svog protivnika odmah briznuo u plač.

Situacija se desila u 79. minuti kada je Andre Gomes pokušao probiti po lijevoj strani, ušao je u jedan duel sa Sonom nakon kojeg je doživio lom noge.

Kada je Son vidio da je Gomes slomio nogu, odmah se uhvatio za glavu i vrlo emotivno je reagovao, a mnogi igrači koji su se nalazili na terenu također nisu mogli gledati trenutak u kojem se Gomes iznosio s terena.

Son je zbog ovog starta dobio crveni karton i napustio je igru, a u trenutku kada je odlazio u tunel jasno su se mogle vidjeti suze na njegovom licu i da mu je sve ovo vrlo teško palo.

Trenutak kada je Andre Gomes slomio nogu - undefined

Foto: EPA: Trenutak kada je Andre Gomes slomio nogu

Za Gomesa je ova sezona vrlo vjerovatno završena, a više informacijama o njegovoj povredi će biti poznato u narednim danima.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije