Što je ovo na Anfieldu?! I četvrti sudija slavio gol i pobjedu Liverpoola

Radiosarajevo.ba
Što je ovo na Anfieldu?! I četvrti sudija slavio gol i pobjedu Liverpoola
Twitter/Screenshot / Nogometaši Liverpoola su ponovo režirali dramu na svom Anfieldu

Nogometaši Liverpoola su ponovo režirali dramu na svom Anfieldu. U meču za infarkt, Redsi su srušili Tottenham (2:1) u sudijskoj nadoknadi autogolom Tobyja Alderweirelda.

Slavili su igrači Liverpoola gol, slavio je i menadžer Jurgen Klopp, slavio je i cijeli stadion, a slavili su čak i - sudije?!

Video koji u nevjerici dijele navijači Manchester Cityja, čiji je klub opet dva boda iza Liverpoola, ali uz utakmicu manje, pokazuje kako čovjek u službenoj jakni Premiershipa stišće šaku i smije se nakon tog gola kojim je Liverpool slavio.

Svi su mislili da će se duel završiti 1:1, kada je u sudijskoj nadoknadi meča Mohamed Salah pucao glavom, a golman Spursa Hugo Lloris odbio loptu u noge svom beku Alderweireldu.

Lopta se vratila u mrežu, počelo je veliko slavlje na Anfieldu i kod klupe Redsa gdje je, sudeći prema snimku, i četvrti sudija bio veoma sretan što je Liverpool zabio gol.

Pogledajte video i prosudite sami:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije