Stjepan Lončar, igrač Širokog Brijega: Predivno je biti u reprezentaciji BiH

Radiosarajevo.ba
Stjepan Lončar, igrač Širokog Brijega: Predivno je biti u reprezentaciji BiH
Bh reprezentativci se u Zenici spremaju za utakmice sa SAD-om i Meksikom. Na spisku selektora Roberta Prosinečkog našlo se i ime Stjepana Lončara, mladog igrača Širokog Brijega.

"Moram priznati da je predivan osjećaj i velika čast naći se na spisku A-reprezentativaca BiH. Nakon nastupa u U-21 selekciji ovo je veliko priznanje za rad i trud. Sada treba opravdati poziv, ali vjerujem u svoje mogućnosti, kao i ostalih igrača koji su ovdje. Pokazat ćemo da se na nas može računati", kaže Lončar i dodaje:

"Moramo se dobro pripremiti u ovom periodu u Zenici. Očekuje nas naporan put i zato moramo biti što spremniji. Pred nama su jake utakmice, s kvalitetnim protivnicima. Niko nije nepobjediv i nadam se pozitivnim rezultatima", poručio je Stjepan Lončar, mladi fudbaler Širokog Brijega i novopečeni reprezentativac BiH u razgovoru za portal Nogometnog saveza BiH. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije