Sporni faul omogućio Realu plasman: Pogledajte snimak iz nekoliko uglova

Radiosarajevo.ba
Sporni faul omogućio Realu plasman: Pogledajte snimak iz nekoliko uglova
PrtScr / Sporni trenutak
Real je u polufinalu Lige prvaka! U Madridu je nakon drame golom Ronalda u 97. minuti iz penala izbjegao produžetke i izborio svoje osmo polufinale Lige prvaka zaredom.
 
Nogometaši Juventusa bili su korak do senzacije nakon što su do sudačke nadoknade vodili 3:0 u Madridu protiv Reala, no pogotkom Cristiana Ronalda iz jedanaesterca Real se spasio i izborio plasman u polufinale Lige prvaka nakon što je u prvom susretu slavio 3:0.
 
 Juve je senzacionalno vodio na Bernabeuu 3:0, svi su samo čekali produžetke, a onda se dogodio trenutak o kojem će se pričati još jako dugo.
 
Benatia je bio u kontaktu s Vasquezom, igrač Real je pao, a sudja Michael Oliver pokazao je na bijelu tačku. Igrači Juventusa su opkolili suca, Chiellini ga je optužio da je primio novac kako bi gurnuo Real u polufinale, a u prigovorima najagresivniji bio je Gigi Buffon, koji je dobio crveni karton. 
 
Pogledajte snimak spornog faula iz nekoliko uglova:
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije