Podrška s tribina: Horde Zla su i danas u finalu 12. igrač Sarajeva

Radiosarajevo.ba
Podrška s tribina: Horde Zla su i danas u finalu 12. igrač Sarajeva
Ekipa Sarajeva u prvoj finalnoj utakmici Kupa Bosne i Hercegovine, na stadionu Asim Ferhatović Hase, dočekala je ekipu Širokog Brijega, u nadi da će izboriti prvu titulu ove sezone.

U sjajnoj atmosferi domaćeg terena, nogometaši Bordo tima tražit će prednost u prvoj utakmici, kako bi olakšali svoje gostovanje u uzvratnom susretu finala. I prije samog susreta svjedočili smo zaista sjajno atmosferi na Koševu, a veliki broj navijača i članova drugih selekcija FK Sarajevo stigli su tu kako bi pružili podršku svojim nogometašima.

Zbog toga su i članovi navijačke skupine Horde Zla odlučili da prirede spektakl na tribinama, kako bi u potpunosti podržali svoje miljenike i poželjeli im mnogo sreće u ovom susretu. Već na samom startu susreta navijači su priredili spektakularnu koreografiju, a naravno snimak ovog spektakla će reći mnogo više od bilo koje riječi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije