Specijalno za Džeku: Adidas kreirao kopačke sa zastavom BiH i Uninim imenom

Radiosarajevo.ba
Specijalno za Džeku: Adidas kreirao kopačke sa zastavom BiH i Uninim imenom
Kapiten nogometne reprezentacije BiH i napadač Rome Edin Džeko danas je predstavio nove kopačke, koje je specijalno za njega dizajnirao Adidas.

Popularni Dijamant odlučio je da nove kopačke predstavi putem svog instagram profila, a vidljivo je njegovo zadovoljstvo ovom sportskom opremom iz serije Turbocharge.

Posebna karakteristika ovih kopački jeste da je na njima, kao i na onim u kojima je Džeko ranije igrao, ugravirana zastava Bosne i Hercegovine, te ime njegove kćerke Une i njegovo prezime, zajedno sa datumom rođenja njegove divne kćerkice.

Sportska oprema u kojoj je tokom ove sezone Džeko igrao donijela mu je mnogo sreće i uspjeha na svim terenima, te je tako on postao jedan od najboljih igrača italijanske Serie A, ali i grupne faze Europa lige.

Naravno, uspješan je u toj sportskoj opremi bio i tokom utakmica reprezentacije BiH, a nadamo se da će tako biti i sa novim dodacima.

Instagram - Specijalno za Džeku: Adidas kreirao kopačke sa zastavom BiH i Uninim imenom

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije