Simpatične, prijateljske rasprave Salaha i Lovrena

Radiosarajevo.ba
Simpatične, prijateljske rasprave Salaha i Lovrena

Liverpool je na svom YouTube kanalu objavio zabavnu i prilično otvorenu raspravu velikih prijatelja Mohameda Salaha i Dejana Lovrena, fantastičnih igrača Liverpoola.

Salah, smješkajući se, pita Lovrena da li je njihovo prijateljstvo utjecalo na njegovu bolju igru, na šta mu Lovren odgovara da mu Mo, zapravo, ubija samopouzdanje.

Spominjali su i svoj prvi zajednički ručak, gdje Lovren spominje da je to onaj ručak koji je Salah ponudio platiti, da bi na kraju sve platio Lovren.

“Lako se nuditi kada neko drugi plaća“, rekao je Lovren.

Lovren se šaljivo prisjetio kada ga je Mo zamolio da ga vozi na dodjelu nagrade. No kada je došao po njega, Salah nije sjeo na suvozačko mjesto, već iza njega. „Osjećao sam se kao da sam ti vozač“, rekao je Lovren.

Salah je, između ostalog, pitao: "Zašto si ukrao moju proslavu gola?" Na šta je Lovren imao spreman odgovor: "A zašto se ti nikad ne smiješ kad postigneš gol, zar nisi tada sretan?"

Ova dvojica simpatičnih fudbalera su otkrila kako Virgil van Dijk, koji je stigao u januaru ove godine za 78,8 miliona eura, skoro nikada ne plaća račun u restoranu.

Među ovom dvojicom igrača vlada iskreno prijateljstvo i upravo to je bio razlog zašto su snimali njihov razgovor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije