Šestica još boli: Vatreni pripremaju revanš Furiji

Radiosarajevo.ba
Šestica još boli: Vatreni pripremaju revanš Furiji
FOTO: EPA / Luka Modrić
Nogometna reprezentacija Hrvatska u četvrtoj utakmici u sklopu Lige nacije u Zagrebu dočekuje nogometnu reprezentaciju Španije.

Španci su u puno boljoj poziciji jer nakon tri odigrana meča imaju šest osvojenih bodova i nalaze se na prvom mjestu na tabeli, dok je Hrvatska s jednim bodom iz dva odigrana meča posljednja u ovoj grupi. 

Za prvo mjesto u grupi 4 Lige A Hrvatskoj igra samo jedna opcija - pobjeda protiv Španije večeras i pobjeda protiv Engleske na Wembleyju. Dakle, skalp protiv Furije neće biti dostatan za jedinicu ukoliko u nedjelju ne padnu Englezi.

Kladionica Mozzart, kao favorita u ovoj utakmici vidi reprezentaciju Španija te daje kvotu na pobjedu Furije od 2.05, dok na pobjedu domaćih Vatrenih kvota iznosi 3.70. Kvota na neriješen razultat iznosi 3.40. Ostale ponude za klađenje na ovaj meč možete pogledati na ovom linku.

Neriješen rezultat protiv Španaca baca Hrvatsku izvan kombinacija za prvo mjesto, a u tom slučaju će se u sudaru s Engleskom odlučivati oko drugog mjesta, s tim da će izabranicima Zlatka Dalića igrati isključivo pobjeda, kako bi završili s pet bodova (Engleska ima četiri).         

Rezultati by SofaScore

          

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije