Mediji: Carlo Ancelotti i Aurelio De Laurentiis žele reprezentativca BiH

Radiosarajevo.ba
Mediji: Carlo Ancelotti i Aurelio De Laurentiis žele reprezentativca BiH
Facebook / Carlo Ancelotti i Aurelio De Laurentiis
Golman Pepe Reina napušta Napoli i od naredne sezone branit će mrežu Milana. To je Napolitance i njihovog novog trenera Carla Ancelottija natjeralo da krenu u potragu za nasljednikom španskog reprezentativca.

"Golman? U igri su Alphonse Areola (PSG), Alex Meret (SPAL), ali i tri druga imena koja ne mogu otkriti", izjavio je prije nekoliko dana Aurelio De Laurentiis, predsjednik Napolija.

Italijanski mediji pišu kako Carlo Ancelotti traži dvojicu golmana jer je odlaskom Reine Napoli ostao samo s jednim čuvarom mreže. To je Luigi Sepe koji ima 27 godina, ali vrlo malo nastupa u klubovima kojima je pozajmljivan.

Uveliko se nagađa se da je Napoli zainteresiran za Asmira Begovića. Italijanski mediji upoznaju javnost da je 31-godišnji reprezentativac BiH već dugo u engleskoj Premier ligi. Dugo je branio za Stoke City, bio u Chelseaju, a prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih što je Bournemouth izborio opstanak.

Daily Star, na čije se pisanje pozivaju italijanski mediji, piše da je Bournemouth spreman pustiti Begovića ukoliko će dobiti 10 miliona funti koliko je bh. golman plaćen Chelaseaju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije