Lulićev Lazio pregazio Veronu, Zukanoviću 90 minuta u nesretnom porazu Genoe

Radiosarajevo.ba
Lulićev Lazio pregazio Veronu, Zukanoviću 90 minuta u nesretnom porazu Genoe
Četiri utakmice talijanske Serije A odigrane su danas u terminu od 15 sati, a nastupe su upisala dva reprezentativca Bosne i Hercegovine, Senad Lulić i Ervin Zukanović.

Lazio našeg Senada Lulića upisao je četvrti trijumf u prvenstvu, a treći na gostujućem terenu. Danas je ekipa iz prijestolnice Italije bila bolja od Verone rezultatom 3:0. Golove za Lazio postigli su Immobile (24-pen, 41) i Marušić (60). Kapiten Lazija Senad Lulić odigrao je svih 90 minuta za svoju ekipu.


V0--------x--------3L by watch-it-now

Genoa našeg Ervina Zukanovića u šestom kolu Serije A gostovala je kod milanskog Intera. Ekipa Luciana Spallettija odlično je otvorila sezonu s četiri pobjede i jednim remijem, a danas su do trijumfa došli golom u 87. minuti susreta. Pogodio je D'Ambrosio za veliki trijumf ekipe sa San Sira. Zukanović je odigrao svih 90 minuta za Genou.

Crotone našeg Daniela Pavlovića slavio je na domaćem terenu protiv fenjeraša Beneventa rezultatom 2:0. Domaćin je tako upisao prvu pobjedu sezone i došao do četvrtog boda, dok gosti još uvijek nemaju niti jedan osvojen bod na svom kontu. Pavlović je utakmicu odgledao s klupe za rezervne igrače.

Chievo je upisao pobjedu na gostovanju kod Cagliarija rezultatom 2:0.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije