Senzacija na Otoku: Newcastle pobijedio Manchester City

Fena
Senzacija na Otoku: Newcastle pobijedio Manchester City
Foto: EPA-EFE / Arsenal je na svom terenu nadigrao Cardiff

U susretu 23. kola engleskog nogometnog prvenstva Newcastle je upisao domaću pobjedu nad Manchester Cityjem 2:1, dok je Manchester United na svom terenu odigrao 2:2 s Burnleyjem.

Iako je drugoplasirani Manchester City na gostovanju kod Newcastlea poveo već u prvoj minuti, domaći su napravili preokret u drugom poluvremenu te su došli do pobjede golom Salomona Rondona u 66. i golom iz jedanaesterca Matta Ritchieja u 80. minuti.

Navijači Manchester United očekivali su da će njihovi ljubimci nastaviti pobjednički niz na Old Traffordu protiv Burnleyja, no na kraju mogu biti sretni s osvojenim bodom.

Mreže su mirovale u prvom poluvremenu, a u nastavku gosti su poveli golovima Ashleyja Barnesa u 51. i Chrisa Wooda u 81. minuti.

Paul Pogba u 87. je realizirao kazneni udarac za 1:2, a u sudačkoj nadoknadi pogodio je Victor Lindelof za konačnih 2:2.

Zanimljivo je bilo i u Londonu gdje je Fulham došao do pobjede 4:2 nad Brightonom uz dva gola Aleksandra Mitrovića, nakon što su gosti imali prednost od 2:0 na poluvremenu.

Arsenal je upisao domaću pobjedu 2:1 nad Cardiffom, Wolverhampton je bio uvjerljiv protiv West Hama 3:0, dok je Everton upisao gostujuću pobjedu kod Huddersfielda 1:0. Sead Kolašinac je izborio penal.

Na vrhu ljestvice Liverpool ima 60 bodova, 4 više od drugog Manchester Cityja. Već u srijedu momčad Jurgena Kloppa ima priliku domaćom pobjedom nad Leicester Cityjem pobjeći na 7 bodova.

Iza Liverpoola i Manchester Cityja slijede Tottenhama (51), Chelsea (47), Arsenal (47), Manchester United (45),

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije