Ronaldov menadžer: Luka Modrić najbolji igrač Europe? Smiješno

Radiosarajevo.ba
Ronaldov menadžer: Luka Modrić najbolji igrač Europe? Smiješno
Photojoiner / Ronaldo i Modrić

Cristiano Ronaldo se u četvrtak nije pojavio u Monacu, čime je svima bilo jasno da on neće biti izabran za MVP-a, najboljeg igrača Europe. Nagrada je otišla u ruke Luke Modrića, sjajnog veznjaka i kapitena Hrvatske, sada već bivšeg saigrača Portugalca. 

Ronaldo je najavio dolazak u Grimaldi Forum, ali kada je čuo da će nagradu dobiti Modrić u četvrtak je promijenio odluku i ostala je prazna stolica. Za razliku od Ronalda, na svečanost je došao Mohamed Salah, koji je iskoristio priliku da stisne ruku Modriću.

 Žrijeb Lige prvaka: Džeko i Pjanić saznali protivnike, slijede žestoki dueli

Ronaldo se nije oglasio niti na jednoj društvenoj mreži. No, umjesto njega to je uradio njegov menažer Jorge Mendes koji je popljuvao UEFA-in izbor. 

Luka Modrić proglašen za najboljeg igrača Europe

"Nogomet se igra na terenu, a tamo je nagradu zaslužio Cristiano Ronaldo. Zabio je 15 golova i vodio Real u Ligi prvaka. Ovo je jednostavno smiješna odluka", izjavio je Mendes čije riječi prenosi španjolska Marca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije