Ronaldo će igrati s Pjanićem: Oglasili se Prosinečki, Totti, Dybala...

Radiosarajevo.ba
Ronaldo će igrati s Pjanićem: Oglasili se Prosinečki, Totti, Dybala...
Foto: EPA / Radiosarajevo.ba / Ronaldo
Cristiano Ronaldo je zvanično novi igrač Juventusa.

Saga u vezi njegovog transfera iz Real je završena. U narednom periodu jedan od najboljih igrača svijeta dijelit će svlačionicu sa našim reprezentativcem Miralemom Pjanićem. Naravno, pod uvjetom da Pjanić ostane u Torinu.

Mnoge bivše zvijezde su se oglasile povodom dolaska Ronalda u Juventus, a među prvima se javio Francesco Totti, koji se javio iz Rusije, gdje je igrao na meču bivših svjetskih zvijezda.

" Cristiano Ronaldo? Presretan sam što ću ga vidjeti u Italiji", kazao je Totti. 

Poruku je imao i Paulo Dybala. Argentinac je napisao:

"Dobro došao, Cristiano".

Sami Khedira je sa Ronaldom igrao u Španiji, sada će se sresti u Italiji. Bili su zajedno u Madridu, sada će u dresu Juventusa.

"Dobro došao u Torino, Cristiano...", napisao je Khedira.

I naš selektor Robert Prosionečki kazao je da je očekivao Ronaldo promijeniti sredinu.

"Najavio sam da će otići iz Reala, bilo je pitanja gdje. Mislim da je Juve napravio nevjerovatan potez, ozbiljnošću i svemu onome što Ronaldo donosi, uprkos tome koliko godina ima, on je još jedan od najboljih igrača na svijetu. Marketing i ozbiljnost kluba idu uz to. Dovesti jednog ovakvog igrača u svoje redove je velika stvar", izjavio je Prosinečki u emsiiji HRT-a.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije