Roma u novoj formaciji: Džeko i Schick prvi puta zajedno u napadu

Radiosarajevo.ba
Roma u novoj formaciji: Džeko i Schick prvi puta zajedno u napadu
Eusebio Di Francesco sprema promjene u ekipi Rome, a njih bismo trebali vidjeti već na utakmici protiv Cagliarija koja se igra u subotu.

Italijanski mediji pišu kako će se Roma transformirati iz dosadašnje formacije 4-3-3 u 3-5-2 te nakon dugo vremena zaigrati s dvojicom klasičnih napadača.

A oni bi trebali biti Edin Džeko i mladi Patrik Schick koji do sada nisu imali prilike igrati zajedno kao klasički napadački dvojac.

Iza njih bi trebao biti Perrotti, a sredinu terena će držati Nainggolan i Strootman.

Podsjećamo, pogodak reprezentativca Bosne i Hercegovine - Edina Džeke protiv Chelseaja ušao je u konkurenciju za najljepši pogodak grupne faze Lige prvaka.

Pogodak Cenka Tosuna u susretu protiv Porta također je u konkurenciji, kao i pogodak Garetha Balea na gostovanju kod Borussije Dortmund.

Fantastičan pogodak Antoinea Griezzmanna protiv Rome jedan je od onih za koje također možete glasati. Majstorija Stephana El Shaarawyja u susretu s Chelseajem na Olimpicu se također našao u konkurenciji, kao i pogodak Sadio Manea protiv Spartak Moskve.

Pogledajte golove i dajte svoj glas Dijamantu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije