Reprezentativac BiH produžio ugovor: "Konyaspor mi je poput drugog doma"

Anadolija
Reprezentativac BiH produžio ugovor: "Konyaspor mi je poput drugog doma"
Bosanskohercegovački fudbalski reprezentativac Deni Milošević produžio je ugovor s turskim superligašem Atiker Konyasporom za još tri godine.

 “Dobro smo upoznali Miloševića, a i on dobro poznaje nas, grad i naše navijače. Obostrana je želja bila da nastavimo isti put i danas smo to i ozvaničili potpisivanjem novog ugovora“, kazao je čelnik kluba Mustafa Aydinalp. 

I 23-godišnji ofanzivni vezni igrač, sin nekadašnjeg fudbalera tuzlanske Slobode Cvijana Miloševića, izrazio je zadovoljstvo potpisanim ugovorom. 

“Konyaspor mi je poput drugog doma i zato sam želio novi ugovor. Posebno sam sretan što ću ponovo raditi s trenerom Aykutom. On je jedan od razloga što sam odlučio ostati. Cilj mi je da do kraja sezone izborimo učešće u evropskim takmičenjima. Uvjeren sam da to možemo“, rekao je Milošević na ceremoniji potpisivanja ugovora u kompleksu Gradskog stadiona u Konyi.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije