Refik Šabanadžović: Stole i danas u Željinim trenerkama i dresovima hoda ulicama Bora

Radiosarajevo.ba
Refik Šabanadžović: Stole i danas u Željinim trenerkama i dresovima hoda ulicama Bora

Refik Šabanadžović, legendarni fudbaler Željezničara i osvajač titule prvaka Evrope s Crvenom zvezdom napravio je gest vrijedan svake pohvale. On je naime, još jednoj legendi Plavih s Grbavice, ali ne igračkoj nego navijačkoj, poslao poklon u daleki Bor. Naravno poklon je otišao u ruke Stoleta Anđelovića, a Šabanadžović ističe kako su oni i danas u kontaktu. 

"Šta da kažem. Stole je navijač Želje godinama, bio je tu još kada smo i mi igrali u Želji. Pratio nas je na svim utakmicama i u Sarajevu i širom Jugoslavije. S vremena na vrijeme pošaljem mu neku trenerku ili dres Željezničara. Meni to pričinjava zadovoljstvo, a i on je još uvijek svim srcem uz klub", kaže Šabanadžović za Radiosarajevo.ba i dodaje: 

"On je uvijek dolazio na naše utakmice. Nedavno smo razgovarali i on kaže da u Boru i danas hoda u trenerci Željinoj, a to svi mi kojima je Željo u srcu moramo znati da cijenimo", kaže Šabanadžović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije