Real Madrid nudi Garetha Balea i novac za Paula Pogbu

Radiosarajevo.ba
Real Madrid nudi Garetha Balea i novac za Paula Pogbu

Real Madrid spreman je da Manchester Unitedu ponudi Geretha Balea i novac u zamjenu za Paula Pogbu, prenosi španska Marca.

Pogba je prioritet trenera Zinedinea Zidanea, ali Madriđani ne namjeravaju ga dovesti za 150 miliona eura, koliko ga procjenjuju u Manchesteru, pa će pokušati da u sav posao ubaci bivšeg fudbalera londonskog Tottenhama, javlja Tanjug.

Bale je ranije bio na meti Uniteda, sada nije u planovima Zidanea, posebno zbog najveće plate u klubu od 15 miliona eura i očekuje se da ode ovog ljeta.

Real je već potrošio više od 300 miliona eura na transfere na početku prelaznog roka, među kojima je i Luka Jović plaćen 60 miliona, ali Zidaneu je neophodan još jedan vezista vrhunskog kvaliteta.

Pogba je nezadovoljan na Old Traffordu, često je govorio da mu je san da jednog dana zaigra za kraljevski klub, ali oko mogućeg odlaska najviše se pita Manchester United.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije