Razišli se Sarajevo i Ivetić: Želim da moji drugovi osvoje titulu prvaka

Radiosarajevo.ba
Razišli se Sarajevo i Ivetić: Želim da moji drugovi osvoje titulu prvaka
Fudbalski klub Sarajevo i Perica Ivetić sporazumno su raskinuli ugovor, potvrdio je to Bordo tim u službenom saopćenju.

Ovaj 31-godišnji fudbaler u Sarajevo je stigao početkom sezone 2016/2017., a za ekipu iz Titove 38b odigrao je 47 zvaničnih utakmica i postigao jedan pogodak.

"Prije svega želio bih se zahvaliti svima sa kojima sam radio u klubu od čistaćica do Predsjednika kluba, svim trenerima, suigračima, maserima, doktorima, ekonomima. Hvala im na svemu, učinili su me boljim čovjekom i igračem i zbog toga hvala im od srca. Period proveden u Sarajevu pamtit ću po lijepim stvarima, upoznao sam dosta dobrih ljudi i pozitivnih, koji će mi ostati prijatelji do kraja života i mislim da je to nešto najbolje kad čovjek širi poznanstva i prijateljstva imao sam tu sreću da igram za jedan od najvećih klubova, a možda i najveći u Bosni i Hercegovini, koji bodri veliki broj ljudi", rekao je Ivetić i dodao:

"Uvijek sam davao svoj maksimum na svakom treningu i utakmici i iz kluba idem čistog obraza, sa jednim velikim iskustvom. Ostaje mi veliki žal što nismo prošle sezone osvojili jedan od trofeja, a bili smo veoma blizu. Posebno bih se zahvalio Faruku Ihtijareviću, koji je bio najzaslužniji za moj dolazak u Sarajevo i jednom fenomenalnom čovjeku, kondicionom treneru Slobodanu Bobi Klačaru. Riječ je o ljudskoj gromadi i najvećem profesionalcu, kojeg mi je bila čast upoznati, radit sa njim i naučiti mnogo toga. Na kraju, koristim priliku da pozdravim sve ljude koji vole Sarajevo, navijaju za klub. Budite uz igrače i trenere i od srca želim da moji drugovi osvoje titulu prvaka ove sezone, jer su najbolja ekipa. Hvala za sve Bordo porodico", istaknuo je Ivetić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije