Radiosarajevo.ba na Istočnoj tribini: Čizmić, gitara i Grbavica, uživajte!

Radiosarajevo.ba
Radiosarajevo.ba na Istočnoj tribini: Čizmić, gitara i Grbavica, uživajte!
Nakon tri mjeseca i 15 dana došao je i taj trenutak. Danas, 1. aprila, pred utakmicu sa Slobodom, koja počinje u 19 sati, istočna tribina stadiona Grbavica će biti i zvanično otvorena, a kapacitet ovog stadiona biće povećan za 4.266 sjedećih mjesta.

Od prije devet sati već su formirani redovi za kupovinu ulaznica za današnju historijsku utakmicu Plavih, i već je prodato 6 500 ulaznica! Za Zapad više nema ulaznica, dok za ostale još uvijek imate priliku.

Čast da svečano otvori tribinu, uz podršku FK Željezničar zajedno sa svojim navijačima koji su i uspjeli ovo ostvariti i poznatog bh. glumca Nermina Tulića, imat će Švabo, Ivica Osim.

Neposredno prije utakmice kompozitor pjesme Grbavica Mustafa Čizmić sa gitarom odsvirati kultnu pjesmu navijača našeg Kluba.

Radiosarajevo.ba je danas bilo na probi na Grbavici, te vam donosimo djelić zaista emotivnog izvođenja ove pjesme!

Podsjećamo, spremljena je posebna koreografija za južnu, sjevernu i istočnu tribinu pa je svim navijačima preporučeno da na svojim mjestima budu u 18.30 sati. Podizanje koreografije predviđeno je u trenutku kada završi pjevanje Grbavice odnosno kada igrači iz tunela izađu na travnjak!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije