Prosinečki bi mogao dobiti strašno pojačanje: To mi je san, samo da imam taj dres

Radiosarajevo.ba
Prosinečki bi mogao dobiti strašno pojačanje: To mi je san, samo da imam taj dres
Foto: EPA-EFE / Emir Dilaver

Emir Dilaver koji je prošao sve omladinske kategorije reprezentacije Austrije prošlog ljeta zaigrao je za zagrebački Dinamo, a kako nikada nije nastupio u dresu seniorske reprezentacije Austrije još uvijek se može odlučiti za dres našeg nacionalnog tima.

Ovaj rođeni Duvnjak posjetio je svoj Tomislavgrad, a gostovao je na Radiju Tomislavgrad, gdje je između ostalog pričao i o dresu našeg nacionalnog tima.

"Obišao sam više razreda, svi bi htjeli da ih posjetim. Volim ovdje doći, odmoriti se i naspavati na ovom zraku i kiša mi nimalo ne smeta. Djetinjstvo u duvanjskom kraju bilo mi je prava fantazija. I u Austriji sam imao dobre prijatelje iz naše obitelji Sičaja koja ima četvero djece. S bratom i njima veselio sam se igri u parku i zajedničkim treninzima", istaknuo je Dilaver za Radio Tomislavgrad.

Posebno je zanimljivo pročitati dio o pozivu u reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

"Imao sam kontakte sa Spahićem i Prosinečkim, krenuli smo sređivati papirologijju. Teško je u Austiji dobiti dvojno državljanstvo, to je u proceduri i ako Bog da nadam se da ću jednom igrati za BiH. To mi je san! Samo da imam taj dres", rekao je Dilaver.

Dilaver je prije Dinama igrao u Lechu iz Poznana, Ferencvarošu, i bečkoj Austriji.

Emir Dilaver - undefined

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije