Prijetnje uz fašističke simbole: Igrači i uprava Širokog Brijega na meti navijača

Radiosarajevo.ba
Prijetnje uz fašističke simbole: Igrači i uprava Širokog Brijega na meti navijača

Nedjeljni poraz fudbalera Širokog Brijega od Tuzla Cityja (1:3) isprovocirao je val nezadovoljstva među navijačima kluba s Pecare, izvještava Jabuka.tv.

Odmah po završetku utakmice protiv Tuzla Cityja, grupica od pet nezadovoljnih navijača Širokog Brijega zaputila se na klupski kamp Musa-Karačić na Blatu te su ispisali na zidovima više prijetećih i uvredljivih poruka prema rukovodstvu NK Široki Brijeg, sportskom direktoru Daliboru Šiliću te igračima kluba.

Nakon što je tijekom utakmice u nekoliko navrata zatražen odlazak uprave, pojedinci su odlučili prenijeti svoje nezadovoljstvo na nešto drugačiji, ali neprimjereniji način. Na ispisanim grafitima, istaknute se brojne prijeteće poruke uz korištenje fašističkih simbola nacističke Njemačke i NDH-a.

Kako se neslužbeno doznaje portal Jabuka.tv od izvora iz NK Široki Brijeg počinitelji ovog vandalskog djela su pronađeni i nad njima se provodi kriminalistička unutar MUP-a ZHK. U pronalasku počinitelja pomogle su snimke s nadzornih kamera na Kampu.

Tijekom ponedjeljka klupski djelatnici su grafite vrlo brzo prebojali, no kako portal Jabuka.tv doznaje ovo nije prvi put da je klupski kamp išaran, sličan čin dogodio se prije nešto više od mjesec dana, samo je broj grafita bio nešto manji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije