Predsjednik Bayerna nahvalio Brazzu Salihamidžića i nagradio novom funkcijom

Radiosarajevo.ba
Predsjednik Bayerna nahvalio Brazzu Salihamidžića i nagradio novom funkcijom
Sport1.de / Hasan Salihamidžić

Naš Hasan Brazzo Salihamidćžić u Bayernu napreduje iz dana u dan. Iz Munchena dolazi vijest da je predsjednik Bayerna Herbert Heiner na sastanku Nadzornog odbora ovog kluba rekao je da uvjeren kako je Salihamidžić prava osoba za budućnost Bavaraca pa je stoga promoviran u Upravu.

"Salihamidžić je napravio puno kao sportski direktor kluba u posljednje dvije i pol godine. Kako u prvoj, tako i u juniorskoj momčadi. Nadzorni odbor je uvjeren da je Hasan pravi čovjek za to da bude odgovoran za budućnost Bayerna", rekao je Heiner.

Bivši nogometni repezentativac se zahvalio Nadzornom odboru kluba na ukazanom povjerenju.

"Želim se zahvaliti Nadzornom odboru na čijem su čelu Uli Hoeness i Herbert Heiner na ukazanom povjerenju. Radujem se novom izazovu i radu s kolegama u Izvršnom odboru. Zajedno imamo obavezu odrediti budućnost Bayerna kako bi bili uspješni i zadržali svoj identitet. Želim se zahvaliti Rummeniggeu za veliku podršku koju mi je ukazao u posljednje dvije godine. Čini me ponosnim to što radim za ovaj klub", dodao je Brazzo. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije