Potpredsjednik Radnika se posebno zahvalio aktuelnom selektoru Srbije

Radiosarajevo.ba
Potpredsjednik Radnika se posebno zahvalio aktuelnom selektoru Srbije
EPA / Mladen Krstajić

Fudbalski klub Radnik iz Bijeljine na svojoj Facebook stranici objavio je kako će igrati evropska takmičenja naredne sezone. Nedugo zatim uslijedila je i druga objava u kojoj je navedena reakcija potpredsjednika Radnika Ljubomira Stevića.

Objava na Facebook stranici Radnika rastužit će navijače Želje

„Želim čestitati našim igračima, treneru, ljudima iz uprave kluba, radnicima kluba, navijačima, Gradskoj upravi, svima koji su na bilo koji način pomogli našem klubu u nastupima u ovoj takmičarskoj sezoni i koji su dio su ovog historijskog uspjeha. Na kraju, moram posebno zahvaliti jednoj osobi koja nas je okupila oko kluba i bez čijega znanja, energije, imena, ugleda u sportskim krugovima ne bi bilo sve to. Naravno, radi se o Mladenu Krstajiću, i još jednom nam se zahvaljuje u ime svih koji volimo naš klub, za sve što je učinio za Radnik i Bijeljinu“, rekao je Stević.

Radnik je premijerno učestvovao u kvalifikacijama za UEFA Evropsku ligu naljeto 2016. godine kada su kao pobjednici Kupa BiH izborili plasman u Evropu i odigrali dvomeč s bugarskim predstavnikom Beroe. 

Sada su taj plasman osigurali putem prvenstvo kao petoplasirani klub, uz činjenicu da je sarajevski Željezničar napravio veliki propust u procesu licenciranja. U oba navrata na čelu kluba bio je Mladen Krstajić, aktuelni selektor reprezentacije Srbije.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije