Posljednji trening uoči Grčke: Ognjen Vranješ poželio sreću Zmajevima

Anadolija
Posljednji trening uoči Grčke: Ognjen Vranješ poželio sreću Zmajevima

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine obavili su večeras posljednji trening na Olimpijskom stadionu "Spyros Louis" u Atini pred sutrašnju utakmicu s Grčkom.

Trenirali su svi koji su stigli u Atinu, izuzev povrijeđenog Tonija Šunjića, na kojeg selektor Robert Prosinečki definitivno neće moći računati u duelu s Grcima. Zoran Kvržić i Edin Višća, koji su proteklih dana, takođe, imali problema s povredama, radili su sa saigračima iz nacionalnog tima.

bih_atina_AA.jpg - undefined

Foto: Anadolija

Trening je standardno za predstavnike medija otvoren bio prvih 15 minuta, poslije čega su ”zmajevi” pokušali uigrati određene taktičke varijante za susret u kojem će isključivo morati ići na pobjedu kako bi ostali u trci za plasman na naredno Evropsko prvenstvo.

Prije nego li su zaštitari zamolili novinare da napuste stadion, na travnjak "Spyros Louisa" ušetao je Ognjen Vranješ, fudbaler atinskog AEK-a kojeg je Prosinečki prije nekoliko mjeseci odstranio iz reprezentacije BiH zbog neprimjerenog ponašanja, sukoba s navijačima, odnosno tetovaže s likom četničkog vojvode Momčila Đujića.

vranjes_AA_03.jpg - undefined

Foto: Anadolija

Vranješ se pozdravio sa saigračima, članovima stručnog štaba i čelnicima Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH) te im poželio sreću u duelu s Grcima.

Utakmica osmog kola grupe ”J” kvalifikacija za EURO 2020 Grčka - BiH igra se 15. oktobra na Olimpijskom stadionu ”Sryros Louis” u Atini s početkom u 20.45 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije