Popularna Red Army tribina polako odlazi u historiju, gradi se nova još ljepša

Radiosarajevo.ba
Popularna Red Army tribina polako odlazi u historiju, gradi se nova još ljepša
YouTube / Popularna Red Army tribina polako odlazi u historiju

Mostarski Velež je putem zvanične Facebook stranice objavio da je krenuo u projekt rekonstrukcije navijače tribine.

Prema njihovom najavi, paraleno s početkom radova na iskopima za stubove reflektorske rasvjete, Rođeni su krenuli u rekonstrukciju tribine. 

Direktor Veleža: Pustite se zastavice i WC šolje, slijedimo gest Make Ivankovića

Društvene mreže i portali u Bosni i Hercegovini su večeras bili užareni nepotrebnim tekstovima o tome "da li je zastavica Fudbalskog kluba Velež završila u WC šolji u svlačionici HŠK Zrinjski", nakon subotnjeg mostarskog derbija u kojem su Rođeni sa 1:0 nadigrali bivšeg prvaka Bosne i Hercegovine.

“Lijepe vijesti iz našeg kluba prestižu jedna drugu. Nakon današnjeg otpočinjanja radova na iskopima za stubove reflektorske rasvjete, tokom dana je paralelno u realizaciju krenuo projekat rekonstrukcije za sve nas zaista posebne tribine.

Naime, popularna Red Army tribina polako odlazi u historiju, a na njenom mjestu niknut će nova i moderna navijačka tribina. Kako je predsjednik UO Fudbalskog kluba Velež Mostar Šemsudin Hasić i najavio na Crvenoj noći, naš Velež krupnim koracima grabi ka konačnom cilju, izgradnji Arene Rođeni u naredne tri godine”, navodi se u saopćenju FK Velež.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije