Ponovo se oglasili navijači FK Sarajevo: Otkrili razlog najavljenog protesta

Radiosarajevo.ba
Ponovo se oglasili navijači FK Sarajevo: Otkrili razlog najavljenog protesta

Udruženje navijača FK Sarajevo – Horde zla – ponovo se oglasilo povodom poziva na protest navijača Bordo tima.

Podsjetimo, Udruženje navijača FK Sarajevo putem svoje zvanične Facebook stranice pozvalo je sve navijače da u srijedu u 17.30 sati dođu ispred prostorija kluba na mirne proteste.

Nema mira u FK Sarajevo: Udruženje navijača pozvalo na proteste zbog smjene Musemića

U novom saopćenju navijači FK Sarajevo otkrivaju šta je razlog najavljenih protesta.

"Obavještavamo sve navijače FK Sarajevo i širu javnost da razlog za sutrašnji protest nije otkaz koji je dobio šef stručnog štaba Husref Musemić, nego da je način na koji je dobio otkaz kap koja je prelila čašu nezadovoljstva svih navijača FK Sarajevo.

Razlog nezadovoljstva jeste netransparentan rad uprave i niz pogrešnih odluka u proteklom periodu, a koje za posljedicu imaju stvorenu lošu atmosferu unutar i oko kluba.

Očekujemo prisustvo direktorice Sabrine Buljubašić, predsjednika Upravnog odbora Senada Jahića, sportskog direktora Emira Hadžića, te predsjedavajućeg skupštine Valentina Ilievskog.

Dodajemo da je ovo jedini validan sastanak ispred UNFKS i da su svi drugi otkazani. Svi pred klub u 17.30! Sarajevo, za tebe živimo", stoji u pozivu Udruženja navijača FK Sarajevo, objavljenog na Facebooku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije