Počelo apliciranje za ulaznice Sjeverna Irska-BiH

AA
Počelo apliciranje za ulaznice Sjeverna Irska-BiH
Nogometni savez BiH danas je obavijestio sve zainteresovane da je počeo proces apliciranja za ulaznice za utakmicu Lige nacija između Sjeverne Irske i BiH, koja će se odigrati 8. septembra u Belfastu, prenosi Anadolu Agency (AA).

"Za navijače BiH na raspolaganju su ulaznice po cijenama od 40 funti (45 eura) za navijačku tribinu i 50 funti (56 eura) za ulaznice kategorije 1", kažu iz N/FS BiH.

Dodaju da svi zainteresovani pojedinci i organizovane grupe (udruženja navijača, agencije, firme i slično) mogu aplicirati za odgovarajući broj ulaznica, najkasnije do 27. augusta 2018. godine putem e-mail adrese: sjevernairska-bih@nsbih.ba.

Nadležna služba N/FS BiH će razmotriti sve aplikacije do 28. augusta 2018. godine, kada će početi prodaja i distribucija ulaznica za utakmicu u Sjevernoj Irskoj. Pojedinci i grupe čija aplikacija bude prihvaćena biće o tome blagovremeno obaviješteni.

Osim BiH i Sjeverne Irske u grupi “3“ Lige “B“ Lige nacija nalazi se još Austrija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije