Pobjeda u pripremnoj utakmici: Bordo tim spreman da odbrani prvo mjesto

Radiosarajevo.ba
Pobjeda u pripremnoj utakmici: Bordo tim spreman da odbrani prvo mjesto
Fudbaleri Sarajeva, lideri na tabeli Premije rlige BiH, odigrali su prijateljsku utakmicu u Trening centru Butmir protiv ekipe Olimpika.

Utakmica je završena pobjedom pulena Husrefa Musemića rezultatom 3:2. Pogotke za "bordo" tim postigli su Hebibović u 29. minuti, Rahmanović u 35. i Šišić u 90. minuti, dok su za klub s Otoke pogodili Pavlović u 56. i Osmanović u 71. minuti.

Sarajevo je počelo meč u sastavu: Džafić, Mujakić, Dupovac, Hebibović, Adukor, Crepulja, Šabanović, Velkoski, Rahmanović, Ahmetović i Tatar. U drugom poluvremenu Musemić je na teren izveo tim: Tucaković, Hodžić, Šofranac, Kurdić, Đokanović, Handžić, Halilović, Mustafić, Imamović, Hasanović i Šišić.

Fudbalere Sarajeva u subotu u okviru 14. kola Premijer lige BiH očekuje utakmica protiv tuzlanske Slobode. Susret se igra na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase s početkom u 17 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije