Mali princ / Pjanić se oglasio uživo na Instagramu, gledalo ga 4.000 fanova

12. 10. 2018. u 18:50:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Miralem Pjanić zadovoljan je nastupom ekipe u jučerašnjoj utakmici protiv Turske. Ističe da je važno što je nastavljen niz bez poraza, koji traje već sedam utakmica.

Naime, u popodnevnim satima Mali princ se obratio svim bh. fanovima putem Instagrama u live videu i poslao im važnu poruku. To se dogodilo nakon press konferencije koju su održali selektor Robert Prosinečki i on.

"Od kada je selektor tu igramo solidno, nismo izgubili nijednu utakmicu i bilo je bitno da taj niz nastavimo. Bilo je promjena, novih igrača i mislim da su dobro odigrali. Moglo se i može bolje, ali igrali smo protiv Turske koja je solidna reprezentacija. No, bitno je da u tim važećim utakmicama uzmemo tri boda, uzmemo devet od devet bodova i uđemo u A grupu Lige nacija. Nadam se da ćemo moći završiti taj posao u ponedjeljak", kazao je Pjanić između ostalog.

Dodaje da mu odgovara sistem igre koji gaji selektor Prosinečki.

"Pokušavam dati najbolje što mogu ali svako ima svoje mišljenje. U zadnje dvije utakmice možda imamo više kontrolu u nekim segmentima igre. Ja što pokušavam je da što bolje izađe lopta prema naprijed i da kasnije pravimo razliku. U zadnje dvije utakmice sigurno se bolje osjećam nego ranije", dodao je i pozvao navijače da ih podrže u meču protiv Sjeverne Irske u ponedjeljak na stadionu Grbavica.

Miralem Pjanić - undefined

Instagram / Miralem Pjanić

NEMA KOMENTARA