Otvorena dva Sport Vision Outleta u Sarajevu

Promotivni tekst
Otvorena dva Sport Vision Outleta u Sarajevu
/ Otvorena dva Sport Vision Outleta u Sarajevu
U četvrtak, 6.10. u 12h otvorena su dva Sport Vision Outleta na preko 1000 metara kvadratnih. Nova lokacija super kupovine je Stupska, bb u Sarajevu!

Sport Vision Outlet Extra sa jedinstvenom ponudom Outlet centri sa jedinstvenom ponudom pružaju kupcima veliki izbor modela iz prošlih sezona po sniženim outlet cijenama. Prostire se na više od 700 m2 i najveća je outlet prodavnica sportske opreme sa najnižim cijenama u regionu. Nike, adidas, Champion, Umbro i još mnogo drugih extra brendova su u ponudi. 

Sport Vision Outlet Store sa jedinstvenom Nike ponudom i sniženim cijenama je privukao veliki broj kupaca. Veliko interesovanje je vladalo za modele iz kolekcije jesen/zima koji su uz dodatnih 20% popusta na dan otvaranja bili sniženi i do nevjerovatnih 70%. 

Povodom otvaranja kupce smo obradovali poklon vaučerima i dodatnim popustima koje mogu iskoristiti do kraja mjeseca. 

Sport Vision otvaranjem Outlet centara na Stupu se prvi put predstavlja javnosti Sarajeva u okoline sa svojom ponudom sportske odjeće i opreme. Zbog toga smo sniženje od 20% na savasortiman produžili do do nedjelje, 9.10.

Posjetite nas na Stupu, svaki dan, u periodu od 09h do 21h i uživajte u super kupovini!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije