Osim uoči Čelika: Dešavanja oko licence neće se odraziti na ekipu

Radiosarajevo.ba
Osim uoči Čelika: Dešavanja oko licence neće se odraziti na ekipu
Foto: Dženan Kriještorac / Press konferencija FK Željezničar

Fudbalski klub Željezničar ugostiti će u 32. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na stadionu Grbavica - Nogometni klub Čelik.

Na press konferenciji prisutnim predstavnicima medija obratio se šef stručnog štaba Željezničara - Amar Osim i fudbaler Anel Šabanadžović.

"AKo sudimo po zadnje dvije utakmice mislim da neće. Znali smo u posljednje dvije utakmice da na prvostepenoj komisiji nismo dobili licencu. Po treningu ne bih rekao da se to sada nešto osjeti. Utakmica jeste nešto drugo, ali sudeći po ovome u posljednje vrijeme ne bih rekao da će to utjecati na igrače", rekao je Osim.

Igrački kadar i povrede?

"Sinan je povrijedio zadnju ložu. Ima malo istegnuće i neće moći igrati zadnje dvije utakmice. Pavić je također povrijeđen i Stanić ima kartone. Igrat će mali Bajić na beku. Ostali će igrati kao i do sada", istaknuo je Osim.

"Mislim da se Čelik neće braniti. Očekujem neku otvorenu utakmicu. Oni imaju tim koji se ne zna specijalno braniti. Imaju igrače u napadu dobre i šteta bi bila da se oni brane. Očekujem otvorenu utakmicu. U jesenjem dijelu kada je bilo 3:2 je tako bilo. Nadam se da će biti dobra utakmica za gledaoce", rekao je Osim.

Ovo će biti posljednja utakmica za Anela Šabanadžovića na Grbavici prije odlaska u AEK. 

"Sigurno mi je žao što će ovo biti posljednja utakmica na Grbavici. Odlazim, ali Želji želim sve najbolje u narednom periodu", rekao je Šabanadžović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije